Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya sair bir müstacel durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak için kullanılmaktadırlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hâl anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya tamam kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin esenlıklı çkırmızıışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi hâlet anında bapnın mümkün olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla istanbul Yangın kapısı fiyatları kaleme düzenınan bu tasarmızda;

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın kapısı son had kritik bir öneme sahiptir.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, birden okkalı insanoğlunun uçarıca çıkış yapabilmesi muhtevain yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve amelî olması valörına gelir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sabık gestaltlarda ve yangın merdiveni meydanı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page