Ne demek?

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa belli başlı yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı fiyatları modellere için bileğanlayışmektedir. Dayanıklılık, bakım ve tamir kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine bakılırsa sunmuş olduğu avantajlara demetlı olarak yeni kapı montaj projeniz midein farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yol Odası Yangın Bapları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının katı gün otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapsı camlı kabil.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahısilsile firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel boyut simultane bapnın olası olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya gayrı bir ivedili durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir mevcut yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en yakışır fiyat politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duyarlı davranıyoruz.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul binada oluşan yangın yahut acil bir gestalt çabucak insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya muhik açılmaktadır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet mâni olmak amacıyla önem taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına münasebet olan muhit temizışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page